AFAS Young Business Award

Nu te zien op RTL Z & Videoland

In de AFAS Young Business Award strijden veelbelovende jonge ondernemingen tegen elkaar. De winst? Een kroning tot de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland‘.

Het TV-programma wordt vanaf zondag 12 november wekelijks uitgezonden op RTL-Z en Videoland. Wie weet de jury te overtuigen en blijft in de race voor de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland'?

 

Bekijk nu de afleveringen

Via RTL Z of Videoland

Finale

In de finale aflevering van de AFAS Young Business Award 2023 gaan NADUVI, RelivingTex.Tracer & Avy de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde AFAS Young Business Award.

Aflevering 3

In de derde aflevering van de AFAS Young Business Award 2023 gaan Avy, VRelax en In3 de strijd met elkaar aan voor een plek in de finale aflevering.

Aflevering 1

In de eerste aflevering van de AFAS Young Business Award 2023 gaan NADUVI, Boombrush en Trunkrs de strijd met elkaar aan voor een plek in de finale aflevering.

Aflevering 4

In de vierde aflevering van de AFAS Young Business Award 2023 gaan XS2Event, Tex.Tracer, Vertoro de strijd met elkaar aan voor een plek in de finale aflevering.

Aflevering 2

In de tweede aflevering van de AFAS Young Business Award 2023 gaan RelivingGreen Soap Company en Valyuu de strijd met elkaar aan voor een plek in de finale aflevering.

Blogs

Laat je inspireren door de deelnemende ondernemers

Uitzending gemist?

Kijk je aflevering terug!

 

Wie maakt er na eerste tv-aflevering nog kans om de prestigieuze titel van ‘Beste jonge onderneming van Nederland’ te winnen? En daarbij om de kristallen AFAS Young Business Award. Zijn juryleden Bas van der Veldt, Marleen Everts, Carlo Ezinga, Wim de Jong en Emily Glastra onder de indruk van de ondernemersverhalen? 

Bekijk vanaf 12 november wekelijks om 17:30 uur op RTL-Z of een dag later op Videoland.