Over AFAS

Hey, hallo! Wil je ons beter leren kennen?

 

 

Dit is AFAS

Een familiebedrijf met passie voor software


AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Hoe leg je uit wie AFAS is? Wij geloven dat het in onze bedrijfscultuur verborgen zit. Als je bij AFAS werkt, bén je AFAS. De vier kernwaarden ‘doen’, ‘vertrouwen’, ‘gek’ en ‘familie’ beschrijven hierin het beste ons DNA. Ieder van ons werkt dagelijks mee om de unieke bedrijfscultuur in stand te houden.

Wij inspireren je graag! Hoe dan? Neem ons product. Wij maken bedrijfssoftware. Dat klinkt niet heel sexy, maar is wel onmisbaar voor ieder bedrijf. Als bedrijf wil je bezig zijn met je product of dienstverlening, niet met de administratieve processen die daarbij horen. Daar helpt onze software je bij. Door slimme automatisering zorg je dat bedrijfsprocessen vereenvoudigd worden of zelfs verdwijnen. Dit zodat jij nog meer tijd hebt voor waar het om draait: ondernemen

Zo kom je met ons in contact

Klant van AFAS en heb je een vraag?

Klant van AFAS en heb je een vraag, wens of klacht? Log dan in op de Klantportal.

Een vraag over de aanschaf van SB?

Bel ons op 033 - 434 1800.
Of stuur je vraag in.

Bezoekadres

Inspiratielaan 1
3833 AV Leusden

Over AFAS

Leer ons beter kennen

Ons nog beter leren kennen?


AFAS inspireert beter ondernemen. Niet alleen met onze software, maar met name door onze eigen medewerkers en iedereen die aan ons verbonden is. Wij doen zeker niet alles goed, maar denken jou heel goed te kunnen inspireren met alle dingen die we wel gewoon doen. Benieuwd hoe we bij AFAS werken?

Neem eens een kijkje op zowerktafas.nl.