De jaarrekening staat al voor je klaar in AFAS SB

AFAS SB genereert de jaarrekening automatisch voor je.

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk gemak. Met de jaarrekening wil je toch niet wekenlang bezig zijn? Geen punt met AFAS SB: de jaarrekening zal je nooit meer stress bezorgen. Je laat het gewoon aan de software over. Die haalt alle informatie uit je financiële administratie en maakt er een strakke jaarrekening van. Even controleren en dan is hij met één druk op de knop de deur uit.

Slimme functies waar je blij van wordt

Jaarrekening in AFAS SB: check & go

Sluit het boekjaar af met een automatisch gegenereerde jaarrekening. Check de balans, de winst- en verliesrekening en de toelichtingen. Klopt alles? Dan ben je met één druk op de knop klaar.  

Zijn de velden niet naar je zin?

Alle velden zijn makkelijk aan te passen

Wil je een andere tekst bij de toelichtingen? Zou je een veld liever anders omschrijven? Dat kan! In AFAS SB kun je alle velden gemakkelijk aanpassen. Precies zoals jij ze wilt hebben. Ook voeg je in een handomdraai medewerkers, grafieken en bijvoorbeeld een toelichting op het resultaat en de balans toe. Al die informatie wordt automatisch aan de jaarrekening toegevoegd.

Overzicht en inzicht

Automatische grafieken

De automatische jaarrekening in AFAS SB geeft je direct overzicht. De software haalt alle kengetallen voor de jaarrekening en grafieken uit je financiële administratie. Dat betekent dat je nooit meer gegevens hoeft te exporteren, importeren en verwerken. Dat laat je voortaan over aan AFAS SB!

Beroepsgroepen

Werk je met een branchevereniging?

Het is ook eenvoudig jaarrekeningen voor accountants die lid zijn van NOAB, NBA of RB aan te maken. Je jaarrekening zal het juiste logo rechtsboven tonen en de tekst van de samenstellingsverklaring automatisch aanpassen.

Ervaar het zelf

Ervaar het zelf

Vertrouw net als 14.000+ organisaties op AFAS

 

59,-  per maand (excl. btw)

  •  Gebruiksvriendelijke oplossing die je tijd bespaart
  •  Alle functionaliteit voor één vaste prijs
  •  Maandelijks opzegbaar

Vertrouw net als 14.000+ organisaties op AFAS

 

59,-

per maand (excl. btw)

 

  •  Gebruiksvriendelijke oplossing die je tijd bespaart
  •  Alle functionaliteit voor één vaste prijs
  •  Maandelijks opzegbaar

Zo terugverdiend met
de uren die je bespaart
op je administratie

 

Zelf ervaren?

> Bekijk de demo

Bekijk ook