AFAS Link: de scan & herken app van AFAS SB

Facturen en bonnen scannen gaat nu nog makkelijker en sneller met AFAS Link, onze scan & herken app. Nieuwe materialen opgehaald? Cadeautje gekocht voor een trouwe klant? Maak een foto van de bon. De AFAS Link app scant hem en slaat hem voor je op.

 

 

 

 

 Standaard onderdeel van je AFAS SB abonnement

 

AFAS Link: de scan & herken app van AFAS SB

Facturen en bonnen scannen gaat nu nog makkelijker en sneller met AFAS Link, onze scan & herken app. Nieuwe materialen opgehaald? Cadeautje gekocht voor een trouwe klant? Maak een foto van de bon. De AFAS Link app scant hem en slaat hem voor je op.

 

 

 

 

 

 Standaard onderdeel van je AFAS SB abonnement

Bonnen en facturen scannen met AFAS Link

 

De AFAS Link app is volledig geïntegreerd met AFAS SB. In deze app maak je gemakkelijk een foto van je bon of upload je je factuur. Deze stuur je daarmee direct naar je accountant. Lekker makkelijk!

Ook wanneer je zelf je boekhouding doet met AFAS SB gebruik je AFAS Link. Boek binnen een handomdraai met de automatische Scan & Herken oplossing je bon of factuur in. Zo houd je méér tijd over voor ondernemen.

 • Maak een foto van je bon of upload je factuur
  Gewoon eenvoudig via de AFAS Link app.
 • Verstuur deze direct naar je accountant en de juiste administratie
  Ook handig als je met meerdere administraties werkt.
 • Boek de bon eenvoudig in met onze Scan & Herken oplossing
  Doe je zelf je boekhouding? Je ziet je bon of factuur nu terug in AFAS SB. Onze Scan & Herken oplossing herkent de belangrijkste gegevens. Je hoeft deze alleen nog maar te controleren en goed te keuren!

 

 

 

Het ongemak van papieren bonnen

 

Als zzp-er of mkb-er kost het verwerken van bonnen en facturen je een hoop tijd. Om te beginnen moet je ervoor zorgen dat je ze niet kwijtraakt. Want zo’n kassabon glipt wel eens uit je zak of onder de autostoel. Vervolgens moet je ze tijdig en zonder fouten verwerken in de administratie, terwijl je het liefst fulltime met je vak bezig bent.

Om ondernemers zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, hebben wij AFAS SB ontwikkeld. Met deze boekhoudsoftware houd je meer tijd over voor het echte werk. Wat nog mooier is: AFAS Link is 100% geïntegreerd in AFAS SB. Daarom werkt het zo snel en makkelijk.

Slim boekhouden doe je met AFAS SB

AFAS SB is hét online boekhoudprogramma voor ondernemers. Offertes maken, factureren en je btw-aangifte doe je gewoon online. Gebruiksvriendelijk en compleet.

Voordelen van de scan & herken app AFAS Link

 
 • Bespaar veel tijd en geld
  Onze scan & herken app verwerkt alle bonnen die je verzamelt. Nog handiger is dat de app ze meteen verwerkt in je administratie. Wist je dat je met AFAS Link nog maar een kwart van de tijd kwijt bent aan het verwerken van bonnen en inkomende facturen?
 • Geen handmatige invoer meer
  Als je aan het eind van de week een stapel bonnetjes handmatig moet invoeren, kun je erop wachten dat je een tikfout maakt. Of dat een bedrag onleesbaar is geworden na een regenbui of een koffievlek. Bovendien ziet je kantoor er ineens een stuk netter uit als er geen bonnen meer op je bureau rondslingeren.
 • Vind elke bon snel digitaal terug
  Met AFAS Link weet je zeker dat je elke uitgave kunt verantwoorden en dat je alle bijbehorende bonnen digitaal beschikbaar hebt. Eenmaal gescand en verwerkt zitten ze veilig in je administratie en kun je ze ook zo weer terugvinden.
 • Foutloze verwerking in je administratie
  Onze scan & herken app is voorzien van geavanceerde herkenningssoftware die de informatie op bonnen en facturen uiterst nauwkeurig leest en verwerkt. Omdat de software leert van elke scan, gaat het zelfs steeds beter.
 • Maak van elke bon direct een foto & sla hem op
  Maak een foto als je nog bij de kassa staat. Daarmee voorkom je dat je alsnog bonnetjes vergeet of kwijtraakt. Bijkomend voordeel is dat je de papieren bonnen kunt weggooien zodra je ze digitaal hebt opgeslagen in de AFAS Link app.

Volledige integratie in AFAS SB

AFAS Link is volledig geïntegreerd in AFAS SB. Als je dus de app opent en bij de kassa een foto maakt van je bon, slaat de scan & herken app die bon op in AFAS SB. Je hoeft achteraf alleen nog maar te controleren of de app alles op de juiste manier heeft opgeslagen. Doet je accountant de boekhouding? Dan verstuur je de bon rechtstreeks naar je accountant en de juiste administratie.

Werk naadloos samen met je accountant

De software boekt het gescande bedrag meestal automatisch op de juiste manier. Lukt dat een keer niet omdat het bonnetje slecht leesbaar is? Dan zorgt je accountant ervoor dat het goed gebeurt. Omdat de software zelflerend is, gaat het de volgende keer wel goed.

Ook voorkom je met de AFAS Link app de bekende stress die tegen het eind van het jaar de kop opsteekt. Omdat alle informatie meteen beschikbaar is, zijn jij en je accountant het hele jaar door ontspannen.

Nog zoiets handigs: als je accountant nog vragen heeft over een bonnetje, kan hij of zij die stellen in de chat. Makkelijk en snel.

Bekijk ook